TRUDEN!

Jag sitter hemma på Sundsgården en fredag, det ni. Har spelat Monopol med Isac och Elli hela kvällen haha! Kan faktiskt vara helt okej att inte sticka ut varje helg, slipper jag titta på alla fulla människor också som skämmer ut sig haha. Imorgon ska jag upp och ta en morgonpromenad med Issa, sen blir det middag hos min galna mamma och sen ska jag och pappa till IKEA. Sen har jag tvingat David att titta på Mello med mig. Jag lagar middag till honom som ursäkt.

Jag har fixat mitt rum! Min roomie flyttade ju till ett annat rum för ett tag sedan, så nu är jag själv. Har städat ordentligt idag och möblerat om, det är riktigt mysigt nu!

Köpte en jacka till våren nyligen, är helt såld!


Godnatt!


Kommentarer
Sofie - EKOsmetika

Heter det Sundgården där ni studenter bor eller är det något café eller nå? :)

Går det bra med studierna förresten? Vad är det ni gör för något?

2012-03-11 @ 21:59:10
URL: http://ekosmetika.wordpress.com
Ingrid

Skolan i sig heter Sundsgården och ja.. vi kallar väl internatet för det också. :P För tillfället är jag i full gång med att skriva manus till pjäsen jag ska sätta upp med min grupp den här terminen. Jag är regissör, manusförfattare, ljus, ljud kostym scenografi allt haha! Så det är mycket jobb.

2012-03-12 @ 18:35:45
URL: http://ingridjohansson.blogg.se/
Sofie

Såg den och tänkte på dig. You'll love it! :Dhttp://www.trendrabbit.com/wp-content/uploads/2011/09/naked-llama-shaved-11.jpg

2012-03-17 @ 17:22:59
Ingrid

HAHAHAHAHAHHA!! Love! You know exactly how. ;)

2012-03-18 @ 18:19:34
URL: http://ingridjohansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0