Marcia Cross. Igen.



Haha, dryg bloggare - check. Godnatt!

Amandra Seyfried x 2





Gjorde båda idag faktiskt!

Selena Gomez.

Den här är speciellt dedikerad till min fina vän Joelle!

Lysterfull hy direkt!

Hej! Jag har på senaste börjat lägga en mer lysterfull bas istället för matt, det ser lite friskare och naturligare ut. Jag tänkte dela med mig av hur jag får till en riktigt snygg lysterhy! Det är faktiskt rätt så enkelt. & ja som sagt, detta är hur jag gör. Det finns säkert en massa andra sätt också.



1. Börja med att såklart rengöra ansiktet. Avsluta med din dagkräm och låt den sjunka in åtminstonde 10 minuter.

2. Nu ska du lägga din primer. Jag använder Crystal Radiance från Lumene, som ger ett fint skimmer och glow. Perfekt för den här looken också! Låt även primern sjunka in ett tag.

3. Lägg ett lager BB-cream, som är en färgad dagcreme med 5 olika bra egenskaper. Den här krämen är rätt så tunn och täcker inte supermycket, så lägg två lager om du behöver. Det kommer att se väldigt glansigt ut, åtminstonde så gör det det på mig, men lugn.

4. För nu är det dags att tona ner lystern lite! Här borstar jag på lite mineralpuder från Loreal efter behov. Här kan du själv bestämma hur pass mycket lyster du vill ha.

5. Sista steget är - vit ögonskugga! Ja, det funkar perfekt som highlighter. Tja, vilka ljusa toner som helst funkar egentligen, dom ska gärna skirma lite också. Jag brukar lägga på 6 olika ställen:



Vill man så kan man även lägga lite på hakan, men personligen tycker jag inte att det är fint på mig.



Hoppas detta hjälpte lite!

Marcia Cross.



Gjorde den här nyss, den blev rätt fin faktiskt tycker jag!

Makeup looks!



Naturliga bryn, lysterfull hy och rosiga läppar och kinder. Detta går aldrig ur tiden och är så fint!



Bronzer, rosaglansiga läppar och skimrande ljusa skuggor. Jag älskar den här looken men tycker personligen den ser bättre ut på tjejer med blå ögon, det ser fräschare ut på något sätt, så därför kör jag inte på den så ofta.



Flirtiga fransar, bleka läppar och en massa guld och bronzer! Detta är nog min favorit, och det är nog den looken som passar mig bäst också.



Röda läppar, svart eyeliner och matt hy. Klassiskt och snyggt!



Färgglatt, läppstift och glitter. Ja, mycket av allt! Inte min favorit men har varit en gång i tiden!

Här är då jag då, inspirerad av the golden babes.



Nu ska jag nanna, godnatt!

Ännu en kalender.

.. & till samma tävling. Jag tycker nästan den här blev finare!

Golden Globe 2012.



Här är mina favoriter från GG 2012. Underbara klänningar!

Leo.

En bild jag tog på Leo i min klass idag.



Efter redigering:



Man kan lyckas rätt bra utan systemkamera om man bara putsar till det lite!

Kalender

Godkväll! Gud vilken dag jag har haft, humörsvägningar till max! För tillfället är det ganska så stabilt, och förhoppningsvis blir det bättre imorgon haha.

Gjorde en kalender till nån tävling i mitt lilla kärleksprogram nyss.



Blev rätt så nöjd faktiskt, det var längesen jag gjorde något. Självklart är den större egentligen, men jag är lat så ni får nöja er med att se den i lite mindre format!

Bilder från Dalbyresan.

Hej! Spelningen i Dalby gick faktiskt jättebra! Barnen i publiken var supersöta och vi blev väl omhändetagna.















Spelning en söndag.

Hej och godmorgon. Idag ska vi spela Superstark. I Dalby. På en söndag. Och jag var ute igår.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Wish me luck.

Last night



























Hehe.. gillar dom tre sista allra bäst. Och tro det eller ej men jag fick faktiskt tillstånd att lägga upp dom.

Idag fyller min pappa år! Så runt fem tiden ska jag och baby åka ut till honom och äta middag. Efter det blir det antingen utgång igen eller bara mys, man får ju se lite hur man känner sen!

Dagens citat



Tja, egentligen så är det ju gårdagens.. men jag fick det ju så bråttom till bussen förstår ni!

Hade en riktigt rolig kväll iallafall! Lägger upp lite bilder snart.

Och godmorgon, förresten.

Stanna inne eller ute?

Jag bestämde mig för att sticka ut i sista minuten. Eller iallafall sticka till stan (internatet som jag bor på ligger lite ute i nowhere). Det blev att skippa duschen och dra på mössan, det får duga ikväll!





Nu måste jag springa SHIT det måste jag verkligen haha!!

Lancôme + Emma

Ni har väl inte missat att Emma är nya ansiktet utåt för Lancôme? Det senaste hon har gjort reklam för är deras nya Blanc Expert, något slags whitening serum vad jag har hört.

Jag som beundrar Emma kanske ska skaffa det där serumet? Får jag hennes fina hud då? Hehe.



Lite bilder från plåtning och filmningen.



Visst är hon så snygg? Hon har även gjort relkam för parfymen Trésor Midnight Rose, samt Rouge In Love.





Sååå vacker! Har gillat henne sän jag var liten. Och det är så roligt att hon fortfarande håller fötterna på jorden och fortsätter att jobba och få framgång. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli mer och mer Emma framöver!

En vanlig skoldag i en ovanlig teaterklass.











Det brukar oftast se mycket värre ut än såhär.

Katten Zack

Nu ska jag berätta för er om en väldigt speciell katt. Han heter Zack. Så vad är så speciellt med Zack? Jo. Han är en riktigt jävlig katt. Såhär ser han ut:



Nu tycker ni säkert att han ser väldigt gullig och söt ut, men titta då på den här bilden:



Visst ser han lömsk ut? Som att han sitter och spanar på dig, med en lite smått groggy blick? Vem vet vad den här katten planerar liksom?



Och här?! Det bevisar ju bara att han är fullständigt galen! En riktig psykopat. Ser ni inte the evil eye?

Så - Zack är läskig, fet, lat, bortskämd, aggressiv och gnällig. Så varför pratar jag om Zack? Äsch, ni vet hur det är - vi människor brukar tycka om att snacka skit om dom vi inte gillar och sådär. Och kan ni tänka er att jag sitter och snackar skit om en KATT?! Ja, så är det!

Fast.. han är ju rätt go ibland. När han är mätt och glad. Och det är väl alltid bättre att bli pratad om än att inte nämnas alls? Jag tror verkligen att Zack skulle uppskatta det här, det tror jag.

SUPERSTARK!

Godmorgon! Om en halvtimme ungefär ska vi pedagoger spela vår barnpjäs Superstark för resten av skolan. Känns.. sådär. Var så länge sedan vi körde den, oktober senast. Så man är lite rostig! Sen är ju den typen av teater inte min favorit, sådär. Det låter kanske roligt att spela åsna? Ja, nej? NEJ! Haha. Tycker inte jag iallafall. 



Snygga vi är va? Jo. Riktiga hotties.

Julklapp med visa ord.

Jag fick en kalender i julklapp av min roomie Virva, och det är något som jag verkligen behöver. Jag är superdålig på att skriva ner viktiga saker, jag har en tendens till att försöka ha allting i huvudet. Visst har jag lyckats förvånansvärt bra med det, men mitt liv skulle nog vara ännu lättare om jag fick mer koll på saker och ting. Och framför allt så hade huvudet blivit mycket, mycket lättare också.

I den här kalendern står det ett bra citat per vecka. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av dessa citaten som jag tycker om.



Nu ska jag alldeles strax sova, godnatt!

Det kan vara bra att kisa!

Jag behöver glasögon, jag ser inte alls bra på långt håll. Jag har faktiskt ett par glasögon som jag köpte i andra ring för tio kronor. Ena bågen har gått av, dom är snea och alldeles repiga. Min pojkvän brukar säga att det är som att titta in i en snedvriden dimma när man har dom på sig, och jag kan väl inget annat än att hålla med honom.

Jag borde ha skaffat glasögon för längesen, eller linser för den delen. Det är bara det att jag är lat. Och det är dyra, tråkiga pengar, som jag hellre lägger på smink eller vin. Det är faktiskt inte alltid så lätt att få tummen ur röven, så därför bestämde jag mig för att göra en lista! En lista med fördelar med att se dåligt, det ni!

1. Eftersom att du har svårt att se vilka folk är, har du alltid det som ursäkt ifall du "råkar missa" en person som du egentligen inte vill hälsa på ute på stan.

2. På kvällen så gnistrar stjärnorna så mycket mer om du ser dåligt. Dom blir ju liksom suddigare och.. stjärnigare!

3. Du har alltid en bra ursäkt för att få sitta närmast TVn under lektionen/föreställningen/filmkvällen.

4. Man ser smalare ut i speglar.

5. Ifall du inte lyckats bli full på festen så får en dålig syn dig att känna dig lite på lyran iallfall!

6. Kom igen, livet blir lite mer spännande. Du ser alltid inte ditt mål förrens du nästan precis är framme. Vad som helst kan hända!



Fast.. det hade ju varit skönt att se också.

Parfym Obsession

Ja, jag är rätt så besatt av goda dofter. Jag har haft alla möjliga parfymer genom åren, och även hittat ett par favoriter, som jag använt under längre perioder. Man får nästan passa på nu under mellandagsrean, när det finns en massa fina presentkartonger och liknande med prisnedsatta dofter. Kicks & Åhlens nästa!

Favoriterna just nu:


1. Dolce & Gabbana - The One
2. Gap Body - Velvet Bloom
3. Mexx - Be Magnetic
4. Viktor&Rolf - Flowerbomb
5. Marc Jacobs - Oh, Lola!
6. DKNY - Golden Delicious
7. Alyssa Ashley - Vanilla
8. CLEAN - Skin

Vilka dofter älskar ni just nu?

Ny Blogg!

Så, jag bestämde mig för att skaffa mig en ny blogg. Verkligen inte min första blogg, och förmodligen inte min sista heller? Jag och att blogga.. det är en sådan sak som kommer och går lite hela tiden, och varje gång jag känner för att börja blogga igen så brukar jag behöva någon form av förändring. Och den här gången blev det en helt ny blogg! Vart så trött på den gamla, vad är Crapmuffin liksom? Ett smeknamn som jag kom på när jag var sjutton, och som då lät väldigt sött och coolt. Nu känner jag att mitt eget namn funkar minst lika bra.

Så ja, det var väl det. Hundra år sen senast jag skrev så vet inte riktigt vart jag ska börja. Det jag nog ska börja med att göra är att tvätta och laga lite mat, sen får vi se vad som händer. Puss!
RSS 2.0