Playlist

Min mp3 är död. Den dog igår mitt under min promenad, riktigt surt. Har tappat bort min egen laddare så jag lånar alltid Davids laddare, för han har en likadan. Men han gör ju högskoleprovet idag, så jag sitter här och suktar efter musik så att jag kan promenera!! Här är min playlist för tillfället:

Ny bildSnyggare i originalformat som vanligt, but oh well! :)

H&M Exclusive Consious Collection

Den här kollektionen kommer att släppas i utvalda butiken den 12 april och vissa plagg kommer även att säljas online. Själv är jag sugen på 1, 5, 9 & 11.

Finfint.

En vanlig kväll på Sundsgården med musik, Settlers och öldrickande (inte jag hehe)
Tagna med Johannes awesome iphone camera skills haha!
Nu ska jag dock nanna, upp tidigt imorgon. Godnatt!

Green

Är så himla sugen på gröna linser!Något sånt hade inte varit fel eller?

Vårlove!


1. Lindex 2. Gina Tricot 3. Lindex 4. Gina Tricot 5. Gina Tricot 6. Topshop 7. Lindex 8. Topshop 9. Gina Tricot 10. Gina Tricot

Utekväll.

Truden vilken kväll/natt igår! Var hemma runt halv fem tror jag. Jag orkar verkligen så mycket mer om jag inte dricker, det enda jag njöt av igår var en cola zero samt att roas av att titta på fulla människor... om nu det är så roande, haha. Hade det iallafall mycket trevligt!Jocke, Joelle och jag. Mitt hår ser svart ut av någon anledning.
Nu blir det middag!

TRUDEN!

Jag sitter hemma på Sundsgården en fredag, det ni. Har spelat Monopol med Isac och Elli hela kvällen haha! Kan faktiskt vara helt okej att inte sticka ut varje helg, slipper jag titta på alla fulla människor också som skämmer ut sig haha. Imorgon ska jag upp och ta en morgonpromenad med Issa, sen blir det middag hos min galna mamma och sen ska jag och pappa till IKEA. Sen har jag tvingat David att titta på Mello med mig. Jag lagar middag till honom som ursäkt.

Jag har fixat mitt rum! Min roomie flyttade ju till ett annat rum för ett tag sedan, så nu är jag själv. Har städat ordentligt idag och möblerat om, det är riktigt mysigt nu!

Köpte en jacka till våren nyligen, är helt såld!


Godnatt!
RSS 2.0