Cool kille.

Godmorgon! Fy vad klockorna ringer länge i stan, känns som att dom har ringt i tio minuter redan! Spelar massa olika låtar, rätt så mysigt faktiskt. David sover fortfarande, som vanligt. Hade ingen väckt honom hade han kunnat sova hela dagen känns det som.

Jag gjorde om lite bilder på honom från i somras, haha. En rätt så suddig kväll.





Fan också, jag vill inte tillbaka till skolan. Jag vill ha mer lov! Känner inte alls någon lust för tillfället att jobba röven av mig för att sätta upp en pjäs. Nu har jag gjort det en gång, och nu vet jag hur mycket jobb det krävs. Det är självklart att det är superroligt, men det är också något konstnärligt, och den konstnärliga inspirationen kan ibland inte pressas fram. För det är rätt så mycket begärt, att man ska sätta upp en pjäs på hösten och en till våren, och alla förväntar sig att båda ska bli smashing. Orkar inte! Kan någon ge mig lite hopp och inspiration kanske? Styrka, mod och sådär?

Part of my addictive personality.

Var nyligen besatt av Desperate Housewives, vilket avtog lite då jag sett alla säsonger förutom den som går på TV. Men jag är igång igen! Den här gången är det en brittisk serie som hade premiär faktiskt år 1999. Bad Girls, vissa av er kanske såg den på TV4 sena kvällar för ett par år sedan? Det gjorde jag, vad kan jag ha varit? Runt 13-14, och nu har jag sett om den igen. Åtminstonde säsong 1-3, efter det försvinner mitt absoluta favoritpar! Har precis fått hem säsong 1, ska nog beställa hem säsong 2 snart också. Måste ha dom!







Stor crush på Helen också! (till vänster på senaste bilden) HUR SNYGG? Och fantastisk skådespelerska.

Torsdag.

Hejhopp! Solen skiner här idag, så himla härligt. Kan inte våren komma snart nu? Det hade varit så himla gött. Ska städa lite i Davids rum snart och när han kommer hem från jobb ska vi gå på stan. Sen ikväll ska jag laga en LCHF middag till oss, få se hur det går. Han kommer säkert gnälla över att där inte finns någon pasta eller potatis hur som, även om han gillar det haha!

Och FY vad drygt det är att jag inte hinner jobba i videobutiken längre! Får inte hyra gratis filmer heller längre... DET suger! Det kändes väldigt konstigt att betala för senaste filmen må jag säga. Bortskämd? Vi ska faktiskt hyra film idag, men eftersom att jag lagar middagen, så kanske David betalar filmen. Så slipper jag känna den där konstiga känslan jag får när jag måste betala för att hyra en jävla film.

Så snyggt mitt hår var i helgen, till skillnad från moppen på huvudet jag dras med annars. Mitt hår blir väldigt fint när jag fönat det, och alltid när jag gjort det (vilket är sällan) frågar folk om jag har gjort något speciellt med mitt hår, som till exempel färgat det eller nått. Rätt så lustigt. Nu måste jag börja städa!!


Inspiration.

Jag måste verkligen börja skriva på manuset nu. Musik & bilder brukar ge inspiration.









Första bilden.. spot on!

Tvättdag.



Idag har jag tvättat nästan hela dagen. Och vet ni, det var inte min egen tvätt, förutom någon enstaka tröja. Resten var min pojkväns. Han jobbar och jag har lov så jag erbjöd mig att fixa tvätten åt honom. Snällt va? Känner mig nästan som en mamma haha. Till min pojkvän. Ja, det där blev lite fel.

Nu är det klart iallafall! Så har precis tagit ett långt bad och tänt min nya doftolja från Body Shop.



Doftar underbart! Vanilj är ju en av mina favoritdofter, så den här är perfekt.

Gör ALDRIG detta...



Man blir bara deprimerad.

Nytt nytt.



Jag är sämst på att blogga. Det där låter bekant.. kan vara för att jag har sagt det 324 gånger innan. Nåja. Imorgon får vi lov! Äntligen. Då ska jag passa på att spela en massa Skyrim, träffa vänner, fila på manus och titta på Bad Girls. Världens bästa fängelseserie alltså.

Min tillfälliga förälskelse (som förmodligen kommer att vara livet ut):



Och min tillfälliga craving (som jag förmodligen kommer att crava tills jag köpt den):


Ja, det var allt för ikväll! Nu ska jag packa och sen sova, godnatt!

Make-over!

Hittade den här roliga sidan där man laddar upp sin bild och sedan kan redigera smink och hår.
Här är några olika frisyrer jag har provat, haha!









Gillar den sista mycket, den är fin och enkel. Om ni vill prova själva så var noga med att välja en bild som är rakt framifrån, med uppsatt hår och gärna osminkad.

Klick klick

Billigt, gott & enkelt!

Hej! Det här är alltså min nya superrätt, världens godaste korvgryta! Sjukt simpel är den också, och går att varieras enkelt efter tycke. Det här har jag i min:

Gul lök
Färska champinjoner
Falukorv
Creme fraiche naturell
Cayennepeppar
Svart peppar
Gul curry
Valfri sallad

1. Börja med att hacka löken och fräsa den i pannan ett tag.
2. Skär champinjonerna i lagom stora skivor och lägg i dom också.
3. Strimla falukorven och tillsätt den sen till resten.
4. Blanda nu i creme fraiche i pannan tillsammans med dom tre kryddorna.
5. Toppa med valfri sallad och en klick creme fraiche. Klart!
(Världens sämsta förklaringar haha)



Den här rätten är en perfekt för LCHF som jag äter, gör man inte det så kan man självklart lägga till spagetti, ris eller vad man nu vill ha till.
RSS 2.0